Lekker eten met ukki’s vriendje uit China!

Het is weer zover, er is weer een nieuw liedje op ukki.eu! “Wokki wokki wang” gaat over ukki’s vriendje uit China dat heel erg lekker kan koken! Rijst en kroepoek met heerlijke saus, dat zal lekker smaken!

Ukki cd en boek

Na heel veel verzoekjes van peuters en ouders, heeft ukki besloten dit jaar een CD met kinderliedjes en een voorleesboek uit te brengen! We kunnen nog niet specifiek zijn over de ‘release’ datum, maar proberen voor het einde van het jaar alles klaar te hebben.

Klik hier als je een bericht wilt ontvangen per email!

Nieuw op ukki.eu

Het liedje ’sneeuwpop met je dikke kop’ is het laatste nieuwe liedje dat gaat over het komen en gaan van de sneeuwpop tijdens de winter. Heel snel komt er nog een leuk ski spelletje bij! Ukki wordt dus even in een winters jasje gestoken. Wat zou er gaan gebeuren als het lente wordt? Veel plezier!

Fijne feestdagen!

Ukki en vriendjes wensen jullie fijne feestdagen toe … en een gezellig nieuwjaar! 2007 belooft een knaljaar te worden met nieuwe liedjes, spelletjes, verhalen, filmpjes, kleurplaten en nog heel veel meer leuke ‘peutertainment’!

Bedankt voor jullie support!

Geef je mening

Ukki is sinds een half jaar actief op het Internet. Wij van de redactie zouden graag willen weten wat jullie mening is in het algemeen, en wat er verbeterd kan worden!