Ukki bestaat 2 jaar!

Ukki bestaat 2 jaar en dat wordt gevierd! De site is volledig vernieuwd en van ieder liedje kan direct een singel gedownload worden op je computer. Hoe het werkt? Heel eenvoudig: met je telefoon bestel je direct je favoriete liedje dat je aan het luisteren bent op ukki.eu. En omdat een singel uitgebreider is dan een liedje op de site, zal een download een echte verrassing zijn! Ook kun je nu reageren op ukki’s liedjes en spelletjes. Vind je ze leuk, lachen, stom, saai … of wil je er meer van?

Nieuw liedje: “Robo uk”

Luister naar robo uk

Leuk voor de boys onder ons! Op zijn verjaardag heeft ukki namelijk een nieuw vriendje leren kennen, Robo Uk … en Robo Uk maakt alles stuk! Check het nieuwste liedje van Robo Uk en ontdek dat deze robot een nogal vreemde eigenschap heeft!

Filmpjes offline…

Het zal de trouwe ukki-fans inmiddels opgevallen zijn dat er momenteel geen filmpjes beschikbaar zijn op ukki.eu. Maar niet getreurd! Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe videoafdeling waarin o.a. ukki en zijn vriendjes zelf de hoofdrol zullen spelen!

Nieuwe spelletjes

Er komen hele leuke nieuwe spelletjes aan, die veel educatiever en interessanter worden voor de kids en voor de ouders… Nog even wachten helaas..

Ga snel naar ukki.eu en vergeet niet een reactie achter te laten op de liedjes en spelletjes!